"Bodega, buf de vida !" Un film de Sophie Jacques, del 2 de Mai al 2 d'agost sus ÒCtele.

D'ÒC Show 21 : "Nòrd Dordonha, un territòri d'iniciativas"

Vidèo non disponibla

Comentaris

18-02-2017 :: Jiròni Bolestés

Quau plaser d'auvir lu parlar deu pais de mos grands, lu lemosin en "è", que parlem totparier dins 'na partida de la Charanta Lemosina.

28-12-2016 :: Martial

Avem oblidat de parlar dau Carnavar de Brantòsme, chada annada 3° dimenjada de mars. Un brave RDV que vira mercés a l'entorn de la cultura occitana.

Apondre un comentari

Tampar

Apondre un comentari

Desiri m'abonar a la letra d'informacions

Au nòrd dau ranvers geografic occitan, Dordonha recela de mai d'una inovacions en matiera de cultura, economia, medico-sociau, patrimòni, environadis… 
Queu territòri siriá a la poncha de las iniciativas que pòden normalizar la preséncia de la lenga occitana sus un despartament ? Mai d’unas personalitats occitanas venon tornar trobar Silvan Carrera, au Chasteu de Bordelhas, lo dijuòus 15 de decembre a 20o30, en directe e en public, per una serenada festiva, picassadas de musica ròck e electrò, de videos, de las cronicas e de bon umor. 
Un D’òc show de Nadau tot plen d’esper per la creacion contemporanea occitana que ven chabar la tresesma annada d’activitat d’ÒCtele.

Convidats : Marciau Peyrouny, Joan Ganhaire, Michèu Chapduelh, Nicolas Dussoutour, Françcois Lagorce, Jean-Yves Agard, Jean-François Vignaux, Patrick Ratineaud, Bernard Vauriac, Serge Faugères, François Ganayre, Malo, Eudes...

Musica : Dolán Xakò, Lo Clapat

Cette émission est présentée par le Conseil Départemental de la Dordogne.

Durada : 122 min 33

Disponibla dusca lo 01/01/2018

Vidèos associadas