Actualitats
 • CRIDA A PROJÈCTES CORT METRATGE D''ANIMACION

  CRIDA A PROJÈCTES CORT METRATGE D'ANIMACION

  Fins al 1/09/22


  Dins l'encastre de son contracte d'Objectius e de Mejans 2021-2023 amb la Region Novèla Aquitània, ÒCtele prepausa en 2022 una crida a projèctes de cort-metratge d'animacion. La data finala per depausar los dossièrs es lo 1 de setembre de 2022. 


  Dans le cadre de son Contrat d’Objectifs et de Moyens 2021-2023 avec la Région Nouvelle-Aquitaine, ÒCtele proposen, en 2022, un appel à projets court-métrage d’animation. Date limite de dépôt des candidatures : 1 septembre 2022.

  Tous les détails pour candidater sont dans le document joint.  • CRIDA A PROJÈCTES DOCUMENTARIS

  CRIDA A PROJÈCTES DOCUMENTARIS

  Del 1er de febrièr al 30 d'abril

  Lo Contracte d’Objectius e de Mejans (COM) signat entre ÒCtele e la Region Novèla-Aquitània foguèt recondusit pel periòde de 2021 a 2023. Pertòca primièr lo sosten e la valorizacion de la procuccion audiovisuala en lenga occitana. Dins aquel encastre, lo canal nòstre lança una novèla crida per de projèctes de filmes documentaris als autors, realizators e productors interessats per aquela iniciativa qu’a per mira de prepausar als estatjants de la Region Novèla-Aquitània, pel biais de la television regionala de lenga occitana, programas de qualitat. D’un autre costat aquela iniciativa vòl contribuir al desvolopament de la filièra audiovisuala occitana e vòl tanben prepausar als productors e autors una melhora mesa en marcat de lors òbras.

 • CRIDA A PROJÈCTES CORT-METRATGE FICCION

  CRIDA A PROJÈCTES CORT-METRATGE FICCION

  Del 1er de febrièr al 30 d'abril

  Lo Contracte d’Objectius e de Mejans (COM) signat entre ÒCtele e la Region Novèla-Aquitània foguèt recondusit pel periòde de 2021 a 2023. Pertòca primièr lo sosten e la valorizacion de la procuccion audiovisuala en lenga occitana. Dins aquel encastre, lo canal nòstre lança una novèla crida per de projèctes de cort metratge de ficcion als autors interessats per aquela iniciativa qu’a per mira de prepausar als estatjants de la Region Novèla-Aquitània, pel biais de la television regionala de lenga occitana, programas de qualitat. D’un autre costat aquela iniciativa vòl contribuir al desvolopament de la filièra audiovisuala occitana e vòl tanben prepausar als productors e autors una melhora mesa en marcat de lors òbras.

 • CRIDA A PROJÈCTES SITCOM

  CRIDA A PROJÈCTES SITCOM

  Del 1er de febrièr al 30 d'abril

  Lo Contracte d’Objectius e de Mejans (COM) signat entre ÒCtele e la Region Novèla-Aquitània foguèt recondusit pel periòde de 2021 a 2023. Pertòca primièr lo sosten e la valorizacion de la procuccion audiovisuala en lenga occitana. Dins aquel encastre, lo canal nòstre lança una novèla crida per de projèctes de serias de ficcion cortas als autors interessats per aquela iniciativa qu’a per mira de prepausar als estatjants de la Region Novèla-Aquitània, pel biais de la television regionala de lenga occitana, programas de qualitat. D’un autre costat aquela iniciativa vòl contribuir al desvolopament de la filièra audiovisuala occitana e vòl tanben prepausar als productors e autors una melhora mesa en marcat de lors òbras.

 • CRIDA A CANDIDATURAS

  CRIDA A CANDIDATURAS

  Ajuda al desvolopament de projèctes audiovisuaus

  Del 3 de febrièr al 30 d'abril

  Lo Contracte d’Objectius e de Mejans (COM) signat entre ÒCtele e la Region Novèla-Aquitània foguèt recondusit pel periòde de 2021 a 2023. Pertòca primièr lo sosten e la valorizacion de la procuccion audiovisuala en lenga occitana. Dins aquel encastre un sosten particular es prepausat per d’autors occitanofònes que son interessats per l’escritura de documentaris o de ficcions cortas.